Тернополян просять паркуватись розумно

Опубліковано в Новини 30.11.2016

В управлінні ЖКГ звертаються до тернополян та гостей міста з проханням щодо їхнього паркування.

Так, їх просять не залишати їхні авто на проїжджих частинах доріг або ж на тротуарах, адже це ускладнюватиме очищення міста від снігу.

Також, зазначають, що з відновленням снігопадів відповідні служби працюють в посиленому режимі. Вночі - зчищають сніг, а вдень здебільшого вивозять його.

"Технології, які використовуються для прибирання вулиць у Тернополі, залежать від ряду обставин, зокрема, ширини дороги. З вузьких доріг сніг зчищається з формуванням природного снігового колесовідбою, широкі (чотири смуги) – посипають спеціальною концентрованою соляною сумішшю, яка розчиняє сніг. Тротуари, де можливо, прибираються механізовано, всі інші – вручну. Посипання вулиць піском також здійснюється у залежності від обставин вручну або механізовано", - повідомляють в управлінні ЖКГ.

Фото: управління ЖКГ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.