На тернополян "чигає" небезпечний перехід

Опубліковано в Новини 30.11.2016

Про це вони повідомляють мерію міста в розділі "Питання-відповіді" на сайті міськради.

Так, тернополянин Андрій зазначає, що перехід поблизу 3 та 18 будинків по вулиці Лозовецькій є надзвичайно небезпечним вночі та може становити загрозу для здоров'я та життя тернополян. Вся справа в освітленні цієї ділянки, точніше в його відсутності.

За словами пана Андрія, цим переходом користується велика кількість мешканців міста. Саме тому він, від імені жителів будинків вулиць Лозовецька, Фабрична та Шота Руставелі, просить подбати про безпеку тернополян та встановити джерело яскравого освітлення цієї ділянки дороги:

"Доброго дня! Пишу Вам від імені багатьох мешканців вулиць Лозовецька, Фабрична та Шота Руставелі з приводу освітлення пішохідного переходу на з’єднанні цих трьох вулиць (біля будинків 3 та 18 на вул. Лозовецькій). Вже тривалий час у цьому місці дуже небезпечно переходити проїжджу частину, оскільки темніє швидко, а освітлення у цьому місці відсутнє. Через цей пішохід проходить велика кількість студентів, дітей та інших категорій громадян. Дуже просимо встановити джерело яскравого освітлення цієї ділянки дороги, як вже зроблено на багатьох інших пішохідних переходах міста. Дуже дякуємо за розуміння!", - йдеться на сайті міськради.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.