Тернопільське ЖКГ спростувало інформацію щодо вивезення снігу

Опубліковано в Новини 30.11.2016

Управління ЖКГ спростувало інформацію, яка раніше була оприлюднена на різних місцевих сайтах.

В різних повідомленнях йшлося про те, що понад 800 вантажівок снігу було висипано поблизу Тернопільського ставу. Разом з тим, у правлінні ЖКГ наголошують що така інформація не правдива.

"Не відповідає дійсності інформація про вивезення 800 вантажівок снігу на берег Тернопільського ставу, оскільки загалом під час ліквідації наслідків стихії, за даними відділу технагляду міської ради, з вулиць Тернополя вивезли 750 вантажівок снігу.  Цей сніг був зосереджений по місцях, передбачених для складування снігу", - коментує начальник управління ЖКГ Олег Соколовський. 

До слова, сніг, який випав в аномальній кількості із Театрального майдану, з вулиць Сагайдачного та Валової було вивезено до Старого парку. Звідти його наразі не планують вивозити, натомість - він постійно підрізається і зрушується спеціальною технікою для пришвидшення його танення. В управлінні ЖКГ запевняють, що сніг – є інертним матеріалом, який при таненні не несе екологічної загрози, адже в зелених зонах поглинається ґрунтом.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.