Справжній екшн у Тернополі: в чоловіка посеред вулиці відібрали авто

Опубліковано в Новини 28.11.2016

Погрожуючи зброєю.

Як повідомили в ГУНП області, 26 листопада близько одинадцятої години вечора до чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від 26-річного тернополянина про те, що двоє невідомих осіб, по вулиці За Рудкою, що в обласному центрі,  погрожуючи предметами, схожими на пістолети, нанесли тілесні ушкодження та заволоділи його автомобілем «Range Rover».

Потерпілий із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої голови, забій правої кисті, поверхнева забійна рана першого міжпальцевого проміжку правої кисті, доставлений в лікарню. Після надання медичної допомоги був відпущений.

Правоохоронці вживають оперативних заходів задля встановлення осіб підозрюваних та їх затримання. Розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 289 ККУ - незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене  організованою групою або поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого.

Поліцейські просять усіх, хто має будь-яку інформацію про даний злочин, телефонувати у Тернополі: (0352) 27-17-07, 27-11-70, 0674716623 або 102. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.