Тернопільські «укропівці» здобули першу перемогу у Тернопільській футзальній лізі (фоторепортаж)

Опубліковано в Новини 15.11.2016
Новостворена команда обласної організації партії «УКРОП» вперше взяла участь у Чемпіонаті футзалу, новий сезон якого стартував у суботу, 12 листопада, у Тернополі.

Зігравши перший матч Першої футзальної ліги групи А, «УКРОП» обіграв команду зі Скалата.

- Ми вирішили заявитися на Першу футзальну лігу в Тернопільській області. Загалом у ній беруть участь 19 команд, – розповів голова обласної партійної організації, депутат Тернопільської облради Андрій Цибульський. – Наша команда буде грати у відповіднй партійним кольорам формі - біло-зеленій. Ми здобули першу допомогу з рахунком 4:3 над командою зі Скалата. А на березень, сподіваємося, як мінімум, зайдемо в трійку призерів, а максимум – виграємо Першу футзальну лігу.

Матчі обласного Чемпіонату футзалу відбуватимуться щовихідних у спорткомплексі «Політехнік» у Тернополі. 12 листопада зіграли перші команди, завершиться ж Чемпіонат всередині березня. До слова, окрім завдання визначити кращу аматорську команду Тернопільщини, Тернопільська футзальна ліга також має на меті популяризувати спорт серед молоді. З цим згідні і «укропівці».

- Наша обласна організація партії «Укроп» і я особисто як депутат обласної ради всіляко підтримуємо різні спортивні змагання, – додав Андрій Цибульський. – Потрібно забирати молодь з вулиці, давати їм якусь альтернативу. До мене звернулися молоді люди допомогти їм із оргвнеском для участі в цій лізі, і ми вирішити внесок оплатити, також купити їм форму, щоб вони грали. Забезпечимо також нашу команду залом для тренувань. Ці витрати візьме на себе обласна організація.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.