Малюнок тернополян можуть перетворити у мурал

Опубліковано в Новини 01.09.2021

У День Незалежності команда “Файно разом” (студентки Олена Дідилівська, Ілона Калашник, Оля Петровська, Валя Ковальчук та бібліотекарки Оксана Гуменюк, Ірина Береза-Майовецька, Надія Старенька), долучившись до національної арт-події Молодь inUA, створили візію того, чим пишаються молоді люди в незалежній Україні.

Про це повідомили у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді.

Для свого малюнка учасниці обрали кілька напрямів, у яких на їх думку потрібно діяти, аби збудувати свою країну мрії. Це розвиток культури і творчості, навчання та читання, розвиток ІТ технологій. Створене масштабне полотно розміром 1,5х3 метри експонується зараз у секторі мистецтв нашої бібліотеки. Помалювати могли й усі охочі тернополяни, які завітали на подію.

Роботи з різних населених пунктів, які взяли участь в події, покажуть онлайн, після чого буде створено велике цифрове полотно про бачення, цінності і здобутки української молоді.

Після Дня незалежності проєкт Програми USAID «Мріємо та діємо» запускає онлайн-голосування, за результатами якого громадяни оберуть три найкращі малюнки. Саме їх згодом допоможуть перетворити в мурал у громадах-переможцях.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.