Легкоатлетка Наталя Стребкова – срібна призерка престижних міжнародних змагань у Будапешті

Опубліковано в Новини 01.09.2021

На міжнародних змаганнях у Будапешті, які входять до серії World Athletics Continental Tour, відома тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова, виступаючи у бігу на дистанції 3000 метрів з перешкодами, фінішувала другою з результатом - 9:32.05, що є її особистим рекордом.

П’ять секунд не вистачило атлетці, щоб оновити національний рекорд України, який тримається за Валентиною Горпинич - 9:27.26 (2007 рік), - повідомляє портал «Жорстка атлетика».

«Важкий сезон тренувань і змагань. Відчувала, що цього року в найкращій своїй фізичній формі в житті. І нарешті 3000 м з перешкодами особистий рекорд - 9.32,05! Дякую Будапешт та World Athletics Continental Tour Bronze meeting за цей шанс, який вдалось втілити на 90%. Бо зажди хочеться краще», - написала Наталя Стребкова на своїй сторінці у соцмережах. ⠀

До речі, за словами спортсменки, наступні її змагання відбудуться 31.08 в Роверето в Італії, де вона виступить у бігу на 3000 м, повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА. 

Наталя Стребкова – майстер спорту України міжнародного класу, представляє ФСТ «Динамо» та обласну школу вищої спортивної майстерності (тренери Романчук С.І, Степанюк О.І.), учасниця Олімпійських Ігор у Токіо-2020, де була єдиною представницею від Тернопільської області від української збірної виступала у бігу на 3000 метрів з перешкодами.

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.