Тернополяни пропонують перевірити якість бруківки, яка почала розсипатися

Опубліковано в Новини 12.11.2016

Відповідну петицію подали наприкінці жовтня. 

28 серпня відбулося урочисте відкриття відпочинкової зони оновленої «Циганки» у Тернополі. Пішохідні доріжки облаштували бруківкою, яка вже почала тріскатися. 

Про це повідомляють тернополяни у інтернет-спільноті «Від Тарнополя до Тернополя». 

«Вештався новою циганкою тижні два назад. Побачив непоодинокі потріскані бруківки, приблизно як на фото. Це ж ніби має підпадати під гарантію, чи ні? Все таки бруківка не має тріскати за 2 місяці. 

А ще ж навіть морозів не було. Взагалі виконавці надавали якийсь гарантійний термін на матеріали і роботи? Якщо ні то питання до чиновників хто укладав такий договір». 

Тому пропоную створити комісію щодо розслідування якості бруківки на Циганці та Театральному майдані, де подібна ситуація, та покарати винних, написала Тея Коваленко на сайті міськради.

Фото 0352.com.ua

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.