Творці «Циганки» показали, як може виглядати одна з центральних вулиць Тернополя (фото)

Опубліковано в Новини 12.11.2016

Вулицю Чорновола активісти вирішили дещо вдосконалити.

Громадська ініціатива URBAN.te бере участь у розробці проекту на рекострукцію вулиці Чорновола, написали представники у соцмережі. Роботу над цим проектом ми розпочали ще близько 1.5 року тому.

Якщо роздивитись планування центральної частини міста, то можна помітити, що вулиця Чорновола є останньою ланкою, що сполучає пішохідні зони міста з вокзалом.

За ініціативи міського активіста Uri Sobi, минулого року вулиця на тиждень перетворилась на пішохідну. За проханням ініціатора ми почали працювати над нашим баченням перетворення вулиці. На жаль, виглядає на те, що повністю пішохідною їй стати не вдасться, проте зручний пішохідний зв’язок забезпечити можна. Ми пропонуємо влаштувати проїзд в рівень тротуару, щоб простір був максимально дружній для пішоходів.

Також передбачаємо велодоріжку, яка би могла знайти своє продовження з однієї сторони - до вокзалу - з іншої - сусіднім сквером. Пішохідні потоки і велодоріжку розділятимуть вуличні меблі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.