Боксерка з Тернополя представить Україну на чемпіонаті Європи

Опубліковано в Новини 24.08.2021

Із 1 по 5 серпня в місті Харків проходив турнір сильніших боксерів України серед жінок-молоді, для відбору до чемпіонату Європи, який в жовтні місяці пройде в Чорногорії.

В кожній ваговій категорії , участь приймали по чотири учасника , чемпіони та призери чемпіонату України боксували по круговій системі, де кожна боксерша повинна була провести по три поєдинки.

Дуже впевнено всі свої поєдинки провела Каріне Айрапетян, представниця ТОФБУ, багаторазова чемпіонка України і двохразова призерка чемпіонатів Європи.

У всіх своїх поєдинках Каріне була сильнішою за своїх опонентів та впевнено здобула право представляти нашу країну на чемпіонаті Європи у ваговій категорії 75 кг.

Спортсменка є вихованкою КЗ ДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу), представляє ШВСМ.

Тренується під керівництвом Руслана Фірмана.

Висловлюється подяка меценату Михайлу Будзінському , президенту БК «Шкіряна Рукавичка» Ігорю Марцінковському та Управлінню молоді та спорту Тернопільської облдержадміністрації за участь у змаганнях.

Джерело: Тернополяни

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.