На Тернопільщині загорілася стерня. Площа пожежі - майже 4 га

Опубліковано в Новини 24.08.2021
Двадцять другого серпня о 22:40 на пункт зв‘язку 9 ДПРЧ 4 ДПРЗ надійшло повідомлення про пожежу післяжнивних залишків поблизу с. Дорогичівка Товстенської ТГ Чортківського району.
За інформацією УДСНС у Тернопільській області, рятувальники, що прибули до місця події виявили декілька осередків горіння, загальною площею близько 4 га. Пожежа набирала обертів. Не гаючи часу працівники ДСНС спрямували всі сили та засоби на боротьбу з вогнем. На допомогу вони викликали місцеву пожежну команду с. Литячі.
23 серпня о 02:14 спільними зусиллями пожежу ліквідовано. Всього до гасіння було залучено 5 вогнеборців та 2 пожежні автоцистерни.
Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.