У Тернополі відкрили новий спортивний майданчик з вуличними тренажерами

Опубліковано в Новини 23.08.2021

Дев'ятнадцятого серпня у Тернополі на вул. Генерала Тарнавського, 3 відбулося урочисте відкриття сучасного універсального спортивного майданчика з вуличними тренажерами. На новій спортивній локацій для дітей з прилеглих житлових будинків провели різноманітні конкурси та естафети.

- Цей новий спортивний майданчик розділено на дві секції: одна для ігрових видів спорту, інша – із силовими тренажерами. Нещодавно тут завершилися усі роботи з благоустрою території та влаштування сходів, тож тепер майданчик розпочинає повноцінно функціонувати, - розповів міський голова Сергій Надал. – Хочу зазначити, що такі спортивні локації відкриті вже у різних мікрорайонах Тернополя,  відшукати місце знаходження яких можна на спеціально розробленій інтерактивній карті».

Додамо, це уже третій універсальний спортивний майданчик, який з’явився в Тернополі від початку року, перших два відкрили нещодавно на вул. Золотогірській, 16 та Київській, 9-11.

Окрім того, на території спеціалізованої школи №3 триває будівництво нового мультиспортивного комплексу.

Нові спортивні локації облаштовуються у Тернополі і в рамках реалізації проєктів-переможців «Громадського бюджету 2021». Так, від початку року влаштовано:

  • багатофункціональний спортивний майданчик на території ТНВК №15;
  • легкоатлетичний стадіон з футбольним полем поруч із ЗОШ №18;
  • волейбольне поле на території ЗОШ №7;
  • майданчик для заняттями різними видами спорту на території, прилеглій до шкіл №26-27.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.