На Тернопільщині завершено розслідування щодо посадовця Тернопільської міськради

Опубліковано в Новини 22.08.2021

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в Тернопільській області завершено слідство стосовно службової  особи Тернопільської міської ради за ч. 2 ст. 367 КК України.

Розслідуванням встановлено, що чиновник, перебуваючи на посаді в Тернопільській міській раді, внаслідок недбалого ставлення до виконання своїх службових обов’язків, погодив проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки вартістю понад 1,3 млн грн для будівництва та обслуговування житлового індивідуального будинку, господарських будівель і споруд. Через протиправні дії службової особи порушено вимоги Генерального плану, Плану зонування території  м. Тернополя, іншої дозвільної містобудівної документації.
Нагадаємо, 1 березня 2021 року під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури посадовій особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст. 364 КК України та передано матеріали для розслідування до НАБУ. У травні 2021 року детективом НАБУ, за погодженням із прокурором САП, змінено підозру на ч.2 ст. 367 КК України та повернуто провадження для подальшого розслідування до органів поліції Тернопільської області .
Наразі підозрювана особа та її захисники знайомляться з матеріалами справи відповідно до ст.290 КПК України.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Кличко разом з мером Брюсселя передали допомогу бійцям батальйону «Свобода»
Мер Києва Віталій Кличко та мер Брюсселя Філіп Клоз привезли військову допомогу бійцям батальйону «Свобода».…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.