На тернопільських лікарів тепер скаржитимуться через sms

Опубліковано в Новини 07.11.2016

Меморандум про запровадження у лікувальних закладах міста оцінки якості надання медичних послуг нещодавно підписав начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Ростислав Левчук з засновником компанії «MagneticOneMunicipal Technologies» Русланом Савчишиним, повідомляють в ТМР.

Суть даного проекту полягає в тому, що жителі міста зможуть зробити свої зауваження стосовно рівня надання медпослг, скориставшись або спеціальним QR-кодом, або ж надіславши SMS на вказаний номер:

 

"Одним з елементів програми є розміщення наклейки на дверях кабінетів працівників медичних закладів, на якій буде запитання до пацієнта, чи є у нього зауваження до якості обслуговування. Якщо у відвідувача є зауваження, то він може скористатися QR-кодом або надіслати SMS за вказаним номером. Дані передаватимуться керівництву лікарні" - повідомляють в міській раді.

Проект планують запустити вже через декілька тижнів. Щоправда, після вивчення особливостей впровадження рішення, підписання відповідного договору та проведення тестового запуску. Така соціальна новація, на думку її ініціаторів, допоможе покращити якість отриманих медичних послуг. Відтак, керівництво лікувальних закладів зможе швидше виявляти та реагувати на наявні проблеми. Крім того, в користування для міста проект нададуть безкоштовно.

До слова, якщо задум до кінця вдасться реалізувати - Тернопіль стане першим містом в Україні, де такий соціальний проект запустять запустять. 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.