Тернополяни привезли чотири «золота» з Чемпіонату світу

Опубліковано в Новини 07.11.2016

За рік покращили свій результат з п’ятих на перші місця

Чотири золотих і одну бронзову нагороду здобули тернопільські спортсмени на ХІІ Чемпіонаті світу з кікбоксингу за версією WTKA. Такі змагання відбулись в італійському місті Маріна-ді-Каррара. У складі збірної України, яка зайняла перше місце у загальнокомандному заліку, чемпіонами світу стали представники Тернопільської обласної федерації кікбоксингу Василь Худзік та Любов Дереш (серед дорослих), Данило Рибченко та Максим Грейцар (серед юніорів), а Максим Левицький посів третє місце серед юнаків.

Як розповів тренер спортсменів Олександр Дульнєв, минулоріч тернополяни вже пробували свої сили на змаганнях світового рівня, однак зупинились лише на п’ятих місцях. «За рік вони набралися досвіду, побилися на турнірах, чемпіонатах України, попрацювали більше над своїми помилками, і результат в тому, що ми почали перемагати», - наголосив тренер. До речі, один з тернопільських спортсменів - Данило Рибченко, фінальний бій з представником Македонії закінчив нокаутом.

Загалом, участь у чемпіонаті світу в Італії взяли спортсмени з 86 країн, тобто майже 1300 учасників. Вони виступали у змаганнях з різних бойових єдиноборств, однак Україна була представлена лише в кікбоксингу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.