У Тернополі велосипедисти змагатимуться в аматорській гонці «Lemon Race-2»

Опубліковано в Новини 09.07.2021

Велосипедистів-аматорів з Тернополя запрошують на змагання з крос-кантрі «Lemon Race-2», які відбудуться у неділю, 11 липня.

Траса пролягатиме у Кутківецько-Пронятинському лісі, учасники стартуватимуть на Дальному пляжі. Буде облаштовано дві дистанції по пересіченій місцевості – до 10 та 30 км. Запрошуються на змагання любителі велоспорту віком від 18 років!

Як повідомляють організатори - Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, для участі необхідна реєстрація та наявність шолому.

Переможців визначатимуть у таких вікових категоріях: жінки 18-34 роки; жінки 35 років і старші;чоловіки 18-39 роки; чоловіки 40 років і старші.

Кожен учасник змагань отримає медаль фінішера, а ті, хто виборять призові місця, будуть нагороджені ексклюзивними подарунками.

Додамо, що реєстрація платна (зареєструватись можна за посиланням).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.