У тернопільському музеї презентують макет криївки

Опубліковано в Новини 05.07.2021

Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини запрошує 8 липня 2021 р. о 12 год. взяти участь у презентації макета-криївки референта Служби Безпеки Проводу Організації Українських Націоналістів Миколи Арсенича – «Михайла», яка знаходилася в лісі біля с. Жуків на Бережанщині.

У презентації візьмуть участь – автор макету, громадський діяч Іларіон Пилипець та голова ліги підприємців «Українська справа», водночас меценат музею і співзасновник благодійного фонду «Музей боротьби України» Михайло Ратушняк.

У рамках заходу також відбудеться презентація першого числа Інформаційного бюлетеня Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини, який підготовлений колективом музейної установи.

У зв’язку з карантинними заходами кількість учасників презентації обмежена, тому адміністрація музею просить попередньо зголосити свою участь. Заявки приймаються до 11 год. 8 липня. Захід відбудеться у адміністративній будівлі установи “Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини” – м. Тернопіль, вул. Медова, 5.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.