У Чорткові вже завершують будівництво футбольного поля зі штучним покриттям

Опубліковано в Новини 05.07.2021

Вже на завершенні будівництво футбольного поля зі штучним покриттям розміром 65х44 м на стадіоні «Харчовик», що по вул.  Б.Хмельницького.

Це буде перше футбольне поле у Чортківській громаді із штучним покриттям. Сама штучна трава наповнена резиновим гранулятом та піском, це найбільш якісний вид наповнювача. Така основа захищатиме спортсменів під час підкатів та падінь від травм. Також важливо, що на такому полі можна грати у бутсах, повідомляють у Чортківській міській раді.

Згідно з результатами тендеру на платформі  Prozorro, виконавцями робіт стало ТОВ «Центр дитячого та спортивного обладнання», а вартість будівництва майданчика 3 млн 161 тис. грн.

До слова, відкриття футбольного поля заплановане на неділю, 11 липня, о 10 год. перед стартом Першої спартакіади Чортківської громади, приуроченій Дню міста.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.