На залізничному вокзалі у Тернополі у демобілізованого знайшли набої і наркотики

Опубліковано в Новини 04.11.2016

Чоловіка відпустили, однак заборонений "багаж" вилучили.

Молодий чоловік у військовому мундирі привернув увагу правоохоронців, що несли службу на залізничному вокзалі у Тернополі. Солдата попросили пройти для огляду багажу. Серед особистих речей військовослужбовця було знайдено предмети, схожі на набої, та речовину, що візуально нагадувала наркотичний засіб, повідомили в ГУНП області.

- Слідчо-оперативна група виїхала на місце події, - розповів перший заступник начальника Тернопільського відділу поліції Богдан Гульман. – Військовий мав при собі документи, тому оперативно з’ясувалося, що це житель одного з сіл Тернопільського району, який повертався додому з військової частини, яка дислокується на Львівщині, звідки напередодні був демобілізований.

Серед особистих речей військового було майже півтори сотні предметів, схожих на набої різного калібру, а також речовина, схожа на наркотичну.

Зі слів Богдана Гульмана, чоловіка не затримували, після документування його відпустили, а заборонені предмети вилучили і направили на експертизу.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 309 - незаконне перевезення наркотичних засобів та частиною першою статті 263 - незаконне поводження з бойовими припасами Кримінального кодексу України. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.