У Тернополі врятували жінку, яка голосила про допомогу із зачиненої квартири

Опубліковано в Новини 04.11.2016

Жінка не могла підвестися з підлоги.

«З квартири чутно крик літньої жінки», – такий виклик надійшов патрульним близько 5-ї години ранку, 4 листопада, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

За лічені хвилини екіпаж патрульних виїхав на вулицю Бережанську. Інспектори швидко знайшли потрібну квартиру. За дверима лунав крик про допомогу. Патрульні одразу зорієнтувалися, викликали рятувальників, щоб відчинили помешкання.

Коли полісмени зайшли до квартири, побачили на підлозі 79-річну жінку, яка не могла підвестися. Патрульні надали їй домедичну допомогу і викликали карету швидкої допомоги. Пенсіонерку шпиталізували. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.