У Тернополі таксисти «окупували» привокзальну територію

Опубліковано в Новини 02.07.2021

На території залізничного вокзалу у Тернополі автомобілі змушені зупинитися на пішохідному переході, щоб забрати чи висадити пасажирів, бо площу «окупували» таксисти.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив місцевий депутат Андрій Цибульський.

-– Сиджу на лавці чекаю на поїзд і мимоволі став свідком неприємної ситуації, яка мабуть повторюється кожного дня.  Так звану зону «кіс енд райд» для швидкої посадки/висадки пасажирів на залізничному вокзалі окупували таксисти «бомбіли»! За 20 хв мого спостереження чотири автомобіля були змушені зупинитися на пішохідному переході щоб забрати/висадити пасажирів. Постає питання, а для кого був проведений ремонт привокзальної площі? Для цих «бомбіл», які споконвіку славляться своєю наглістю?! написав Андрій Цибульський.

Він також додав, що підготує депутатське звернення, щоб з‘ясувати, на яких підставах територія біля вокзалу регулярно зайнята цими таксистами.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.