У святині на Тернопільщині відбувся табір для багатодітних сімей

Опубліковано в Новини 02.07.2021

П’ятиденний духовно-відпочинковий табір для багатодітних родин-учасників спільноти «Подружні зустрічі» відбувся з 22 по 27 червня у Зарваниці.

Пройшов цей відпочинок з благословення й підтримки архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Сем

енюка) та сприяння ректора Марійського духовного центру «Зарваниця» о. м. Володимира Фірмана . Участь у таборі взяло 12 сімей, загалом 44 дитини від пів до сімнадцяти років. Духовний супровід для сімей здійснював о. Андрій Пиптик – духівник Тернопільського осередку спільноти «Подружні зустрічі». Організаторами і відповідальними особами, які дбали про комфорт учасників, стали національні лідери спільноти п. Богдан і п. Оля Чайківські, повідомляють на сайті духовного центру.

Програма перебування родин у відпустовому центрі була дуже насиченою і веселою. Для юних учасників табору було організовано захоплюючий майстер-клас з виготовлення свічок із вощини, який провела талановита пасічниця п. Наталя Потурай, цікаві ігри, забави й інші розваги для дітей підготували аніматори з молодіжної християнської спільноти «Знамення». Щоденно учасники табору брали участь у Святій Літургії, відвідували святині Марійського духовного центру, спільно молились Вервицю, побували у монастирі в с. Рукомиш та в музеї Соломії Крушельницької у с. Білявинці.  Для батьків було організовано духовні науки, які проводили аніматори спільноти «Подружні зустрічі»,  духівник о. Андрій Пиптик та сотрудник МДЦ о. Микола Медюх, подружні пари мали спільні роздуми над актуальними духовними темами, ділилися своїми переживаннями.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.