71 проект запропонували тернополяни для покращення міста

Опубліковано в Новини 04.11.2016

Нещодавно завершилась подача проектів до "Громадського бюджету", який дає можливість тернополянам через свої ідеї розподіляти бюджетні кошти та покращувати місто, повідомляють в ТМР.

Відтак, тернополяни надіслали 77 проектів, однак на розгляд до Номінаційного комітету надійшло 23 малих та 48 великих (71) проектів на суму понад 36 мільйонів гривень. Причиною зменшення кількості пропонованих ідей стало видалення шістьох самими авторами.

Поки в Номінаційному комітеті їх розглядатимуть на відповідність законодавству та зазначеним умовам "Громадського бюджету". Далі - заявки надішлють в профільні управління міської ради, щоб вони підготували висновки.

Вже після цього етапу проекти тернополян висунуть на публічне голосування. Воно стартує 8 листопада.

В міськраді нагадують: "За проекти зможуть проголосувати тернополяни через BankID або безпосередньо у ЦНАПі, пред’явивши паспорт. Ті проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів у рамках суми фінансування громадського бюджету, будуть реалізовані у 2017 році".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.