Студентки з Тернопільщини отримали перемогу в літературному конкурсі

Опубліковано в Новини 17.05.2021

Аліна Гнатюк та Ярина Дрозд, студентки-першокурсниці Чортківського медичного фахового коледжу (спец. «Лікувальна справа») взяли участь в обласному літературному конкурсі учнівської та студентської молоді «Дослідник фольклорних скарбів України», присвяченому 150-річчю від дня народження нашого краянина академіка Володимира Гнатюка. 

Загалом на конкурс подали 108 робіт.

- За рішенням журі в категорії «Студенти закладів фахової передвищої освіти» студентки медичного коледжу визнані найкращими  та нагороджені дипломами І ступеня: Аліна Гнатюк (викладач Г.Н. Гуменюк)  перемогла в номінації «Новела», а Ярина Дрозд (викладач Л.В.  Юрчак) — у номінації «Казка», — повідомляють у коледжі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.