На одному з стадіонів на Тернопільщині – купа сміття (фотофакт)

Опубліковано в Новини 17.05.2021

На стадіоні, що у селі Петриків люди залишають сміття просто біля заповненого сміттєвого баку, а прибрати непотріб  – нікому.

Про це місцеві мешканці розповіли у спільноті «Село Петриків - проблеми і радості».

– Підскажіть мені хто має забирати сміття , яке залишають у смітнику на стадіоні?  Я вже двічі прибирала це, і рів біля дороги, який регулярно закиданий усіляким г...ом))) Раніше сміття хтось регулярно прибирав)) не знаю хто це був, але тепер я дуже вдячна цьому добродію, пише Nata Salyk. – Якщо моє питання наївне і ніхто не має це прибирати, то тоді дуже прошу батьків провести бесіди зі своїми дітьми (переважно підлітки) аби вони не складали пляшки з під кока-коли , банки з під дешевих енергетиків і т.п біля сміттєбака (якщо він вже повний), бо все це розлітається по всій окрузі.

Жінка також додає, що днями біля сміттєвого баку на стадіоні хтось з місцевих залишив і пакет з непотребом принесеним з дому.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.