На Тернопільщині перекинулося авто, водій загинув

Опубліковано в Новини 30.10.2016

Також є потерпілі в інших ДТП.

Про це зазначають в секторі комунікацій ГУНП області:

Про дорожньо-транспортну пригоду в селі Шляхтинці з матеріальними збитками 28 жовтня повідомив на лінію "102" житель села Лозова. У аварію потрапив автомобіль "ФІАТ ПУНТО" та невідома автівка. Остання після зіткнення покинула місце автопригоди і поїхала у невідомому напрямку.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що ДТП трапилася близько 15:00 на автодорозі Кременець-Тернопіль. Невстановлений автомобіль марки "BMW" чорного кольору не обрав безпечної відстані та зіткнувся з авто "FIAT GRANDE PUNTO", яке рухалося попереду.

Потерпілі запам'ятали номер втікача і правоохоронці встановили особу власника іномарки - це житель Івано-Франківської області.

В результаті удару водія "Фіату" швидка із струсом доправила до лікарні. Триває слідство та пошуки втікача.

Ще одна аварія трапилася на Теребовлянщині. Водій автомобіля "ВАЗ 21099" на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці в смт. Дружба під час маневру обгону не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та перекинувся. Такий маневр вартував водієві життя. Він загинув на місці автопригоди. 

У Чорткові за меддопомогою до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та гематомою лобної ділянки голови доставили п'ятирічного хлопчика. Травми дитина отримала в аварії.

За попередньою інформацією, жителька Чорткова, керуючи автівкою, не впоралася з керуванням та зіткнулася з будівлею. В результаті її малолітнього сина госпіталізували до лікарні.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.