У Тернополі сьогодні загорівся дизель-поїзд

Опубліковано в Новини 30.10.2016

Ніхто не постраждав.

30 жовтня 2016 року о 05:50, до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області поступило повідомлення про горіння дизель-поїзду на території вагонного депо, в м. Тернопіль по вул. Татарській. На місце події направлено підрозділи УДСНС згідно 3-го номеру виклику, повідомила прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Встановлено, що близько  05:45, на 3-й ремонтній колії «Мотор-вагонного депо Тернопіль», виникла пожежа дизельного мотор–вагону, що готувався до проведення ремонтних робіт.

Площа пожежі  - 50 м. кв.

Внаслідок пожежі знищено салон пасажирського вагону та задній перехідний тамбур, пошкоджено передній перехідний тамбур.

На гасіння пожежі було залучено 5 одиниць пожежної техніки,  24 рятувальника та пожежний поїзд.

Завдяки злагодженим діям о 06:06 пожежу локалізовано, а 06:22 повністю ліквідовано. На місці події загиблих та травмованих не виявлено.

Причина виникнення пожежі – встановлюється.

Фото та відео - УДСНСУ області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.