На три мільйони «наухилялося» від податку підприємство на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 19.10.2016

Усе майно фірми - під арештом.

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст.212 КК України, розпочатому за фактом умисного ухилення службовими особами одного з сільськогосподарських підприємств від сплати податків в особливо великих розмірах, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що впродовж 2015–2016 років підприємство вирощувало сільськогосподарські культури на території Тернопільської області, не відображаючи дані про це в податковій звітності. Таким чином, службові особи підприємства лише за 2015 рік ухилилися від сплати податку на додану вартість в сумі понад 3 млн грн.
 
У межах кримінального провадження проведено огляд земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які використовуються підприємством у господарській діяльності та обшук у приміщеннях, де зберігається зібраний урожай. Під час обшуку виявлено та вилучено фінансово-господарські документи, сільськогосподарську техніку та зібраний соняшник.
 
Ухвалами слідчого судді на майно, вилучене під час огляду та обшуку, накладено арешти.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.