Мешканцям Тернопільщини дають можливість зробити їх місто чи село кращим

Опубліковано в Новини 18.10.2016

Якщо вони зможуть це правильно оформити і подати.

 

Департаментом економічного розвитку і торгівлі Тернопільської облдержадміністрації розпочато організаційну роботу стосовно збору пропозицій щодо технічних завдань на інвестиційні проекти регіонального розвитку з метою включення їх до проекту Плану заходів на 2018-2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Тернопільської області на період до 2020 року.

Відповідно до наказу Мінрегіону від 31.03.2016 №79 «Про затвердження Методики розроблення, проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації регіональних стратегій розвитку та планів заходів з їх реалізації» департамент розпочинає роботу по підготовці проекту Плану заходів з реалізації регіональної Стратегії у 2018-2020 роках (далі – План заходів).
Ключовим етапом розробки проекту Плану заходів є збір пропозицій щодо технічних завдань на проекти від суб’єктів регіонального розвитку, їх аналіз та відбір експертними групами з подальшим формуванням технічних завдань, які будуть розглядатись робочою групою. За результатами відбору буде сформовано каталог проектів (проектних ідей) регіонального розвитку, який буде включено в План заходів на 2018-2020 роки.
Запрошуємо всіх осіб, органи місцевого самоврядування, місцеві органи виконавчої влади, в тому числі об’єднані територіальні громади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності, які зацікавлені у розвитку регіону, взяти участь у розробці Плану заходів шляхом внесення пропозицій за встановленою формою.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.