Чемпіонка у Тернополі виховує золотих та срібних призерів

Опубліковано в Новини 18.10.2016

Тернополяни знову на спортивному п’єдесталі.

Успішно виступили на командному чемпіонаті України серед молоді, юніорів та юнаків зі спортивної ходьби, який 15-16 жовтня тривав в Івано-Франківську, вихованці тренера-викладача Віри Зозулі з обласної ДЮСШ з літніх видів спорту. Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, у змаганнях серед юніорок на дистанції 10 км Крістіна Поворознюк, майже на дві хвилини випередивши своїх суперниць і показавши результат 50.47 с, стала чемпіонкою. Її старша сестра Русаліна в змаганнях серед молоді на дистанції 20 км, показавши майстрівський час - 1.39,47 с, виборола бронзову нагороду. Обидві спортсменки навчаються у Тернопільському ВПУ Ресторанного сервісу і торгівлі. А срібною призеркою серед наймолодшої вікової категорії на двокілометровій дистанції з часом 11.30 с стала Люба Губанова (учениця ТЗОШ №9).

Щодо інших учасників з тернопільської команди, то у своїх вікових групах шостою була Олександра Франків (ТЗОШ №2), восьмим - Назар Савків (ТВПУ Ресторанного сервісу і торгівлі), дев’ятою - Віра Губанова (ТВПУ Сфери послуг і туризму), тринадцятою - Софія Павловська (ТЗОШ №13). В результаті, у командному заліку з дванадцяти команд, набравши 245 очок, тернополяни вибороли п’яте місце.

Також в рамках чемпіонату України зі спортивної ходьби відбувся  ХІХ Кубок «Вечірній Івано-Франківськ», де стартувала і тренер спортсменів, триразова учасниця Олімпійських Ігор Віра Зозуля. Пройшовши дистанцію 3 км за 15.27 секунд, наша землячка стала переможницею. Федерація легкої атлетики області висловлює найкращі привітання Вірі Зозулі та її учням із побажаннями подальших спортивних звершень.

 

Додамо, що ще одними, заключними у цьому сезоні стартами для тернопільських легкоатлетів стануть всеукраїнські змагання зі спортивної ходьби, які 28-30 жовтня пройдуть у Мукачево.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.