Держава пішла на безпрецедентні кроки заради розвитку бізнесу – нардеп Микола Люшняк

Опубліковано в Новини 13.10.2016
Про інвестиції, економічні реформи та розвиток бізнесу в ефірі каналу «112 Україна» спілкувалися журналісти з депутатом від «Блоку петра Порошенка» Миколою Люшняком.

Предметом розмови став теперішній стан розвитку економіки та бізнесу, а також основні перешкоди, які на цьому шляху стоять. Журналісти поцікавилися думкою Микол Люшняка, щодо питання тиску на бізнес з боку державних органів, адже сам політик до влади прийшов з бізнесу і ця сфера є йому цілком знайомою.

- Дійсно, в нашій країні склалася така ситуація, що чиновник чи працівник поліції, чи колишньої міліції, чи податківці - вони в певній мірі тиснуть на бізнес. Мій товариш, який приїхав з Німеччини, хотів взяти землю і працювати на ній, це був 2011-2012 рік, і Служба безпеки України на нього тиснула так, що через 6 років він не витримав такого тону спілкування і виїхав з країни. Зрозуміло, що в таких умовах економіка розвиватися не буде, - наголосив Микола Люшняк.

Проте, на думку політика сьогодні держава пішла на безпрецедентні кроки заради розвитку бізнесу – ввела мораторій на перевірки. На підприємства працівник фіскальної служби, СБУ, екологічної служби чи будь-якої інспекції не має права прийти з перевіркою, а відповідно з інструментом тиску чи корупції. На разі дуже сприятливий економічний клімат для створення та розвитку своєї справи українцями.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.