ФК «Динамо» оплатить лікування 11-річного хлопчика, якого обстріляли у Тернополі

Опубліковано в Новини 27.01.2021

Футбольний клуб «Динамо» бере на себе витрати на лікування та реабілітацію 11-річного тернополянина Максима Капустяника, який днями під час катання з гірки став жертвою стрілка.

Про це повідомили на офіційній сторінці клубу.

— Відкривши один із українських сайтів, я прочитав про те, що Максим отримав численні поранення в безневинній ситуації. Ми раніше вже зустрічалися з його батьком, у мене був його телефон, і я подзвонив йому з пропозицією покласти на клуб усі фінансові витрати. Ми беремо на себе повністю витрати на лікування в «Охматдиті», а після того, як Максима випишуть, він пройде курс реабілітації на нашій базі у Віті-Литовської під контролем клубних лікарів, — каже президент «Динамо» Ігор Суркіс. — Немислимо, коли відбуваються подібні речі, коли стріляють у дітей... Це нелюди просто якісь! Сподіваюся, співробітники поліції звернуть на це увагу та знайдуть цих негідників.

Батько хлопчика висловив подяку футбольному клубу та розповів, як почувається хлопчик зараз.

— Це велика радість – і для Максима, і для нас, батьків. Коли я сказав йому, що тебе підтримує вся футбольна спыльнота «Динамо», всі футболісти, президент, синові було дуже приємно. Сподіваюся, це додасть йому сил для лікування, а в майбутньому допоможе стати якщо не великим футболістом, то гідною людиною. На сьогоднішній день зробили все можливе, щоб Макс встав на ноги. Він уже робить перші кроки – це дуже важливо. Сподіваємося, що час залікує рани», – не приховував своєї радості та подяки керівництву «Динамо» Ярослав Капустяник.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.