На Тернопільщині собаки розтягують сміття по вулиці (фотофакт)

Опубліковано в Новини 27.01.2021

Житель Козови у соцмережах закликає жителів будинків на вулиці Мариновича не виносити сміття завчасно, оскільки сміття розтягують собаки.

Про це Ruslan Bezkorovainyi написав на своїй фейсбук-сторінці.

– Шановні жителі будинків 2 та 4 на вул. Мариновича, мікрорайону «Цукровий завод», м. Козова (трьохповерхівки навпроти ЗОШ №2). Всі ми з Вами вболіваємо за екологію, чистоту повітря навколишнього середовища біля наших будинків, однак при цьому маємо ось такий плачевний результат (фото додається). Хочу нагадати, що сміття комунальна служба вивозить по нашій вулиці 2 рази на тиждень: в середу (зранку) та в суботу (біля обіду). Тому виносити його завчасно в неділю, понеділок чи вівторок, а також четвер чи п’ятницю і складувати біля сортувальних корзин на пластик скло і папір небажано, так як собаки розтягують ваші пакети по всій вулиці і ми отримуємо ось таку «пейзажну» картинку як на фото. Можливо власники сміття не в курсі, що їх сміття не вивозять кожного дня з під будинків, а воно просто «таємничо» зникає завдяки собакам, а потім інші ваші сусіди  змушені прибирати ваші побутові відходи своїми руками і це вже далеко не перший раз. Тому прохання виности свої сміттєві пакети в день вивозу сміття комунальною службою, або якщо вже так сталось і ви винесли його звечора, то хоча б піти і перевірити на наступний день чи пакети цілі. Якщо ні – прохання прибирати за собою. Дякую за розуміння. Фото зроблені сьогодні зранку 26.01.2021р.,  Ruslan Bezkorovainyi.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.