На Тернопільщині спіймали двох крамничних злодіїв

Опубліковано в Новини 23.01.2021
Працівники поліції Тернопільщини встановили двох осіб, які обікрали торговельні заклади в різних населених пунктах області. Зловмисники привласнювали різноманітний товар, як алкоголь, так й продукти харчування.
 
Одна з подій трапилася в Зборові. Зловмисник непомітно проніс повз каси пляшку елітного лікеру, вартістю понад 400 гривень. Правоохоронці встановили, що протиправне скоїв місцевий мешканець 1953 року народження. 
 
Ще один зловмисник обікрав магазин в Підгайцях. З приміщення він виніс продукти харчування. У ході оперативних заходів працівники поліції розшукати підозрюваного  - це 18-річний уродженець Борщівського району.
 
Тепер крадіям доведеться постати перед судом за скоєнні злочини відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
 
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.