За фактом травмування 11-річного тернополянина слідчі розпочали кримінальне провадження

Опубліковано в Новини 24.01.2021
Хуліганство (296 ККУ) - саме за такою статтею розпочали розслідуваня слідчі районного управління поліції щодо факту травмування 11-річного тернополянина.
 
Нагадаємо, 21 січня до лікарні з опіками потрапив малолітній мешканець обласного центру. Травми хлопчик отримав  під час катання на санках поблизу 26 школи.
 
Медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Наразі пацієнт потребує ще одного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні.
 
Поліцейські продовжують детально розслідувати усі обставини злочину, обстежують прилеглу територію, встановлюють можливі траєкторії руху кулі, що травмувала малолітнього та перевіряють наявну зброю у мешканців прилеглих будинків.
 
Слідчі дії тривають.
 
 
Відділ комунікації
поліції Тернопільської області
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.