Ремонту футбольного майданчика в Тернополі по вулиці Київська не буде

Опубліковано в Новини 07.10.2016

Принаймні поки що.

Саме таку відповідь надала міська рада на петицію про облаштування футбольного майданчика, що на вулиці Київська № 9,11,11-А та 11-Б.

"Інформуємо, що переліком об’єктів капітального ремонту житлового фонду м. Тернопіль на 2016 рік коштів на проведення капітального ремонту спортивного майданчику за адресою вул. Київська,9,11,11а,11б не передбачено. Враховуючи наведене задовольнити Ваше прохання в поточному не вбачається за можливе", - йдеться у відповіді.

Також, в ній зазначено, що можливість облаштування та ремонту поточного стадіону буде враховуватись під час формування плану капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства на 2017 рік. Однак остаточний перелік таких об'єктів буде прийнятий одразу після затвердження міського бюджету на наступний рік.

Тому досі залишається невідомим чи буде, чи не буде ремонт футбольного майданчика на Київській.

Нагадаємо, ще 7 вересня тернополянин Володимир Волощук на сайті єдиної системи місцевих петицій зареєстрував свою про облаштування та ремонт даного футбольного майданчика. Як зазначав автор:

"Пропоную, наявне футбольне поле, облаштувати штучним газоном, обнести 4-5 метровим парканом, ... Це виключить небезпеку з потраплянням футбольного м'яча у вікна мешканців цих будинків, та дасть змогу молоді займатися улюбленим видом спорту й надалі. 

(в літні канікули – футбольні матчі відбуваються з ранку до пізнього вечора, щодня)".

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.