Трагедія на Тернопільщині: п'яний чоловік у результаті конфлікту зарізав свою дружину

Опубліковано в Новини 15.12.2020
Тіло жінки на підлозі і в крові виявили сусіди. Вони викликали швидку. Проте медики констатували смерть потерпілої. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група.
 
Інформація про загибель жительки одного із сіл Теребовлянського району надійшла на лінію "102" 13 грудня близько 15:00 год.
 
При виїзді оперативників стало відомо, що сорокатрирічна жінка, померла в результаті ножового поранення, завданого чоловіком.
 
Подружжя разом уже багато років. За словами сусідів, вони обидвоє зловживали спиртними напоями. За попередньою інформацією, у день сварки чоловік вживав алкогольні напої. Дружина також повернулася від подруги у стані алкогольного сп'яніння.
 
Між ними виник конфлікт в результаті якого чоловік схопив ніж і вдарив ним жінку у груди. Потерпіла впала, а кривдник пішов по сусідах, розповідаючи про смерть дружини.
 
Саме сусіди виявили в помешканні на підлозі тіло жінки і викликали швидку. Чоловіка затримали правоохоронці згідно статті 208 КПК. У скоєному він зізнався.  Вирішується питання про оголошення йому підозри згідно статті 115 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.
 

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.