Чергове шахрайство, пов’язане з працевлаштуванням, задокументували правоохоронці Тернопільщини

Опубліковано в Новини 15.12.2020
Майже 8 000 гривень жителька Лановецького району перерахувала за допомогою мобільного додатку на невідомий банківський рахунок. Суму вона обумовила з роботодавцем-аферистом, який мав оформити жінці документи для працевлаштування за кордоном.
 
Потерпіла знайшла в соціальній мережі – Інтернет допис про роботу. Зв’язавшись з незнайомцем, останній попросив надіслати копії документів та суму за послуги в розмірі 7500 гривень. Заявниця без роздумів здійснила оплату й очікувала від роботодавця оформленні документи. Однак через деякий час вона зрозуміла, що її ошукали, адже чоловік перестав відповідати на телефонні дзвінки, а згодом й взагалі вимкнув мобільник.
 
За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до статті 190 ККУ.
 
  
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області
 
 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.