Тернопільська молодь має нового представника у владі

Опубліковано в Новини 07.03.2016

Тернопіль, як столиця студентства в Україні, приділяє велику увагу молодіжним рухам та ініціативам. Так, окрім профільного департаменту, влада вважає за потрібне мати і додаткові можливості співпраці з новим поколінням.

На разі мова ведеться про те, що у міського голови Тернополя Сергія Надала є радник з питань молодіжної політики, в чиї обов’язки входить саме налаштування продуктивного діалогу між учнями, студентами, членами громадських організацій та владою. Нещодавно на цю посаду було офіційно призначено Ігоря Костюка.

Для багатьох молодих активістів ця новина не стала неочікуваною та і особа Ігоря Костюка їм відома – голова ТОГО «Студентська Свобода», керівник з розвитку благодійної організації «Фонд добрих людей», депутат Тернопільської молодіжної міської ради, ініціатор та організатор численних патріотичних акцій. Саме досвід у сфері розвитку молодіжних ініціатив і став головною перевагою кандидата.

Новопризначений радник свою діяльність вбачає у трьох напрямках: по-перше – це участь у молодіжній міській раді та координація співпраці із ТМР; по-друге – координація роботи Центру молодіжних ініціатив ім. Довженка, який найближчим часом планують «оживити»; по-третє – продовження роботи з благодійними фондами та організаціями, в рамках якої планують видачу гуманітарної допомоги.

– У Тернополі є дуже багато молодіжних громадських організацій і всі вони втілюють в життя свої ініціативи, зрозуміло, що інколи у цьому їм потрібна допомога влади. Своє завдання як радник міського голови я вбачаю у тому, щоби максимальна кількість хороших та реальних планів молоді доходила безпосередньо до мера і знаходила свою підтримку, – говорить Ігор Костюк.

 

— Приємно, що радником став представник національно-патріотичних організацій міста, — зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал. —  Ігор Костюк має досвід у сфері розвитку молодіжних ініціатив і, вважаю, цей досвід допоможе реалізувати у Тернополі нові проекти. Міська рада у свою чергу сприятиме втіленню ініціатив молодіжних громадських організацій.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.