Рятувальники Монастириського району отримали спецвзуття від нардепа Миколи Люшняка

Опубліковано в Новини 06.03.2016

Більше двох десятків пар сучасного сертифікованого взуття Микола Люшняк передав пожежникам Монастириська.

 

-         Через недостатнє забезпечення ми стикаємося з проблемою речового забезпечення, і хочеться подякувати народному депутатові Люшняку Миколі Володимировичу за сприяння, завдяки йому ми на 100 відсотків забезпечили взуттям особовий склад Монастириського та Бучацького підрозділів пожежно-рятувальної служби, - розповідає начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей.

За словами начальника Монастириського районного сектору, підполковника служби цивільного захисту Суліка Руслана Богдановича, допомогу пожежникам надають нечасто, але за останній рік Микола Володимирович вже вдруге відгукується на їх потреби: привіз бензопилу, запасні ланцюги до неї і спецвзуття. У зв’язку із обмеженим фінансуванням працівники вже три роки не отримували необхідного взуття, проте тепер - повністю забезпечені.

-         Спілкуючись із рятувальниками я розумію, що вони виконують не менш важкий і відповідальний обов’язок, як наші захисники в зоні АТО, часом, на жаль, також віддаючи своє життя. Вони також ходять по вістрю леза, рятуючи чиєсь життя, майно, добробут і виконують дуже важливу функцію в житті нашого суспільства, - наголошує Микола Люшняк.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.