Тернополяни найкраще грають у шахи та шашки

Опубліковано в Новини 03.10.2016

23 команди, у яких вступало 433 учасники, змагались у фінальному етапі XVIIІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців. Відбувались такі спортивні баталії в місті Ужгороді, на базі спорткомплексу «Юність». Тривали змагання з 28 вересня до 1 жовтня. Спортсмени із державної служби з усієї України проявляли свої таланти у п’яти видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шашках та шахах.

Команда Тернопільської області найкраще виступила у шашках, де посіла друге місце. А Мирослав Лесів в особистому заліку серед чоловіків у змаганнях шашкістів став переможцем. В загальнокомандному заліку, як повідомив начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Віктор Мацикур, команда Тернопільської області зайняла 14 місце.

Змагання відбувались за сприянням Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства молоді та спорту України, Центрального комітету профспілки працівників державних установ України, Закарпатської обласної державної адміністрації та Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Основним завданням Спартакіади є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.

Додамо, що цього року в рамках проведення Спартакіади відбулись позаконкурсні товариські матчі з командами Словацької Республіки та Генеральним консульством Угорщини в місті Ужгороді.

 

Фото із особистого архіву Віктора Мацикура

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.