На подвір’ї Збаразького замку покажуть фільм «Донбас»

Опубліковано в Новини 10.09.2020

У суботу, 12 вересня 2020 року, о 19.30 год на подвір’ї Збаразького замку відбудеться демонстрація українського художнього фільму «Донбас» (режисер Сергій Лозниця).

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці «Замки Тернопілля».

Події фільму відбуваються на сході України після початку військових дій в 2014-му році. Сюжет складається з декількох окремих історій, які плавно змінюють одна одну. Трагікомедія Сергія Лозниці демонструє історії людей, вимушених пристосовуватися до життя в умовах окупації, під владою незаконних формувань. В такий час важко зберегти гідність і здоровий глузд. Війна оголює сутність людини, показуючи її вже без напівтонів і відтінків. Збудовані десятиліттями дружні, робочі та навіть родинні зв'язки руйнуються під тиском нової реальності. Фільм передає атмосферу, де життя і смерть ходять поруч, а від драми до комедії один крок.

Усіх охочих запрошують на спільний перегляд фільму з дотриманням карантинних вимог.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.