Юні тернопільські плавці завоювали двадцять медалей на престижному турнірі

Опубліковано в Новини 10.09.2020

Команда плавців Тернопільської КДЮСШ №1 5-6 вересня стартувала у одному з найпрестижніших турнірів західного регіону України - Lviv Open Cup-2020 (Відкритий кубок Львова 2020).

Змагання були приурочені 200-літтю українського плавання та проходили у відкритому басейні СКА (50 м). У складі команди з Тернополя стартували майстер спорту України Абдурахман Салег (ТСШ №29), кандидати в майстри спорту України Діана-Марія Протоковська (ТСШ №29), Поліна Циклаурі (ТЗОШ №10), Олександр Папроцький (ТСШ №29) та Віталій Атальський (ТЗОШ №28), а також Владислав Гусак (ТЗОШ №28), Михайло Веселовський (ТЗОШ №19), Михайло Басара (ТЗОШ №14), Олександр Красновський (ТЗОШ №28), Ангеліна Хруник (ТСШ №29), Анастасія Теслюк (ТЗОШ №23) та Валентина Степанюк (ТСШ №5), повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

У яскравій та емоційній боротьбі із сильними суперниками наші спортсмени підтвердили свої високі результати та спортивні звання та неодноразово піднімалися на п'єдестал пошани змагань.

Переможцями та призерами стали: Абдурахман Салег (три золотих та одна срібна нагороди), Діана-Марія Протоковська (дві золотих та срібна нагороди), Олександр Папроцький (срібна та бронзова нагороди), Владислав Гусак (золота та бронзова нагороди), Поліна Циклаурі (золота, дві срібних та бронзова нагороди), Ангеліна Хруник (чотири золотих нагороди) та Анастасія Теслюк (срібна нагорода).

Фото: з відкритих джерел 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.