До Тернополя приїдуть зірки українського біатлону

Опубліковано в Новини 10.09.2020

Тернопіль чекає унікальна спортивна подія «City Biathlon Ternopil-2020». Зірки українського біатлону приїдуть до Файного міста для участі в унікальному спортивному заході «City Biathlon Ternopil-2020».

20 вересня вперше в Україні у нашому місті відбудуться показові гонки з біатлону на лижоролерах за участі кращих українських біатлоністів – чемпіонів світу, Європи та олімпійських чемпіонів. Серед них будуть, звичайно, і уславлені тернополяни - Олена Підгрушна та Дмитро Підручний, який власне і виступив ініціатором проведення такого дійства в рідному місті. Учасники змагатимуться у змішаній естафеті та гонці переслідування, які пройдуть на набережній Тернопільського ставу, повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

У складі команд виступатимуть: 1. Підгрушна Олена - Підручний Дмитро; 2. Семеренко Віта - Прима Артем; 3. Семеренко Валентина - Цимбал Богдан; 4. Блашко Дарія - Ткаленко Руслан; 5. Бех Катерина - Дудченко Антон; 6. Журавок Юлія - Лесюк Тарас.

Щодо програми «City Biathlon Ternopil-2020», то, за інформацією, оприлюдненій на сторінці події у соцмережах, 20 вересня планується:

14:20 -- 14:50 - Пристрілка зброї (пневматичні гвинтівки);

14:30 – 15:00 - Офіційне відкриття;

15:00 – 15:40 - Змішана естафета;

16:00 – 16:40 - Командна гонка-переслідування;

17:00 – 17:30 - Нагородження переможців;

17:30 – 18:00 - Фотосесія з уболівальниками, підхід до ЗМІ, вікторина.

Організаторами дійства виступили Федерація біатлону Тернопільської області, Тернопільська міська рада, громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад». Буде організована онлайн трансляція заходу телеканалом «Тернопіль 1». Ведучий та коментатор Ігор Могильняк.

Поспостерігати за цими унікальними гонками, побачити своїх спортивних кумирів не з екранів телевізорів, а «вживу», та повболівати за них зможуть усі бажаючі. Вхід вільний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.