Сирзавод на Тернопільщині зливав відходи у дощовий колектор

Опубліковано в Новини 21.09.2016

Підприємство має ліквідувати порушення.

Директору ПП «Чортківмолоко» видано припис на усунення виявлених недоліків, повідомила прес-служба Держекоінспекції у Тернопільській області.

Нещодавно активістами громадської оргазації «Скеля» було оприлюднено відео, як Чортківський сирзавод скидає рідкі відходи в дощовий колектор. Державна екологічна інспекцієя у Тернопільській області відреагувала на наявний матеріал з виїздом на місце.

 

Обстеженням, проведеним 13.09.2016 р. встановлено, що у серпні 2016р. внаслідок аварійного скиду стічні води заводу потрапляли у дощовий колектор. За результатами перевірки директору ПП «Чортківмолоко» видано припис на усунення виявлених недоліків, який зобов’язує ліквідувати аварійний скид в дощовий колектор від вигребу, з якого відкачуються відходи молочних продуктів. Ліквідацію аварійного скиду оформити документально із залученням представників Чортківської міської ради.

Дане питання взято на особистий контроль Держекоінспекції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.