У Тернополі на чоловіка напав і ограбував донеччанин

Опубліковано в Новини 21.09.2016

Наразі правоохоронці розшукують дургого причетного до злочину.

До міської поліції з повідомленням звернувся тернополянин та розповів, що пізно вночі двоє невідомих напали на нього, жорстоко побили та відібрали сумочку з грошима, паспортом та недешевим телефоном. Лікарі діагностували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та численні забої, повідоив сектор комунікації ГУНП області.

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили особу одного з нападників. Зловмисником виявився раніше не судимий 30-річний мешканець Донецької області.

Шкіряну сумочку та паспорт громадянина України вдалося відшукати та повернути власникові. Наразі правоохоронці активно шукають і другого нападника.

Грабіжникам загрожує від чотирьох до шести років за ґратами, адже за фактом скоєного ним відкрили кримінальне провадження за частиною другої статті 186 – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Наступна публікація: До Тернополя везуть 4 медалі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.