Тернополяни, що не поважають комфорт інших – платитимуть

Опубліковано в Новини 21.09.2016

За шкоду від власного господарства треба дорого заплатити.

Муніципальна поліція Тернополя штрафуватиме жителів міста, які будуть спалювати листя чи сміття, повідомляє прес-служба управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

У зв’язку з тим, що скарги від мешканців Тернополя про спалення листя та сміття почастішали, нагадуємо, що для фіксації даного правопорушення варто звертатися у відповідні органи.  Реагувати на них повинні працівники муніципальної поліції, які мають повноваження штрафувати порушників.

Закликаємо тернополян долучатися до виявлення порушників і повідомляти про подібні випадки у муніципальну поліцію або телефонувати на гарячу телефонну лінію міськради 15-80. Нагадуємо, що штраф за спалювання листя згідно «Правил благоустрою» для фізичних осіб – від 340 до 1300 гривень, для юридичних – від 800 до 1700 гривень.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.