Дорожники Тернопільщини відремонтували дорогу до відомого музею

Опубліковано в Новини 21.09.2016

Ремонтні роботи по області тривають.

Починаючи з 2016 року у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області впроваджено Програму відновлення доріг Тернопільщини, повідомила прес-служба САД у Тернопільській області. Програма передбачає ремонт автошляхів, на яких багато років не проводились жодні ремонтні роботи, переважно це дороги місцевого значення. Таким чином, з початку ремонтного сезону, відновлено близько 20 автошляхів місцевого значення у різних районах області.

Минулого тижня завершились ремонтні роботи на місцевій дорозі Струсів-Заздрість, яка знаходиться у Теребовлянському районі. Дорожники провели ліквідацію ямковості методом гарячого асфальтобетону, а на декількох ділянках дороги, де асфальтобетонне покриття було найбільш зруйноване відновили його за допомогою вирівнювання картами. Неглибокі ями та тріщини дорожнього покриття ліквідовували струменевим методом машинами «Мадпатчер». Загалом за місяць праці, саме стільки тривав ремонт на майже 8 км дороги, шляховики ліквідували 6877 м2 ямковості та інших деформацій дорожнього покриття.

Варто також зазначити, що у селі Заздрість розташований унікальний музей-садиба Йосипа Сліпого, який дійсно варто відвідати.

Нагадаємо, що минулого тижня дорожники завершили поточний ремонт на ділянці дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече протяжністю 1,2 кілометри перед поворотом на Чернихівці.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.