«Сусіди дурять сусідів»: у Тернополі частина мешканців будинку хотіла обманом створити ОСББ

Опубліковано в Новини 01.09.2020

У будинку на Протасевича, 4 деякі з мешканців почали збирати підписи нібито для проведення капітального ремонту будинку, насправді ж  — для створення ОСББ.

Про це у спільноті «Тернопільські новини №1» розповіла тернополянка Ольга Савчук.

— Сусіди дурять сусідів! В Тернополі у будинку на вулиці Протасевича, 4 деякі мешканці почали збирати підписи начебто для проведення капремонту будинку. Насправді ж це підписи для створення ОСББ! Можливо ми були б і не проти, але для чого брехати? — пише жінка. — Цілком зрозуміло — бо скоро будуть будинкові збори і на них "активісти" покажуть підписи начебто за ОСББ і оголосять, що рішення прийняте. Багато хто в будинку проти, і ми хотіли б, що б все було чесно.

Також пані Ольга зазначила, що деякі з мешканців вірять в те, в будинку проводитимуть ремонт. Люди навіть пропонували скластися грішми для його проведення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.