Тернополянин скаржиться на автовласників, які знищили газон біля будинку

Опубліковано в Новини 01.09.2020

Тернополянин скаржиться на знищену сусідськими автівками зелену зону біля будинку.

Про це Yaroslav Kurus розповів у спільноті «Тернопільські плітки».

За словами чоловіка, автовласники, що мешкають по-сусідству постійно порушують ПДР залишаючи авто на траві під будинком та, у дощову погоду, розносять болото по цілому дворі.

— Дуже часто, настільки часто, водії паркуються на зеленій зоні, що з неї уже нічого не залишилось. В дощ - болото, в суху погоду - пилюка. Звісно, паркуватись там, де дозволено по правилах, водії не хочуть, бо то ж прийдеться свою дупу зайвих пару десятків метрів пронести на двох ногах, — розповідає Yaroslav Kurus. — На щастя, багато водіїв адекватно реагують на зауваження. Але знаходяться абсолютно вперті, які нагло заїжджають на траву навіть тоді, коли на новозбудованій величезній парковці у дворі є достатньо місць — бо їм так краще з вікна видно. Спілкуватись з такими безкорисно, вони будуть тобі доказувати, що це не газон, що це не вони зіпсували зелений шар — він таким був від самого початку.

На появу правоохоронних органів такі водії реагують неадекватно, а потім ще й мстять сусідові за виклик поліції, зазначає чоловік.

— Якщо в усній формі домовитись не виходить - я викликаю поліцію. За це мене зненавиділи сусіди. Підпсували вхідні двері. Я знаю, хто це зробив, "бо ти спалився, а я ще тоді не спав". Але доказати не можу. Але зненавиділи тільки окремі автовласники, — пише Yaroslav Kurus.

Сусіди, в свою чергу, звинуватили чоловіка в засміченні під’їзду та заявили, що він не може заносити до будинку електробайк, хоча це й не є порушенням нормативних актів.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.